ons aanbod

ons kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf biedt dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar. Wij zorgen voor een open en uitdagende sfeer waar de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen. Duidelijkheid staat voorop. Kinderen zitten in vaste groepen, hebben vaste pedagogisch medewerkers en vaste dagritmes en gewoontes. Vanuit deze vertrouwde basis gaan ze op ontdekking, daartoe uitgedaagd door de medewerkers. Zo helpen we hen de wereld kennen en hun rol daarin ontwikkelen.

vertrouwde groepen

Twee groepen zijn verticaal: Libellen en de Krekels. In deze groepen zitten kinderen van 0 – 4 jaar, die de hele opvangperiode dezelfde groep houden, vaak ook met broertjes en zusjes. De leeftijdsmix stimuleert de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden. Zo kunnen ze zich veilig aan elkaar hechten, net als in een gezinssituatie.

Bij de Rupsen en Bijen zitten kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De twee babygroepen voor kinderen van 6 weken tot 1,5  jaar heten de Vlinders en Lieveheersbeestjes.
In een horizontale groep zitten kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en ontwikkelingsfase. Zo kunnen we groepsactiviteiten, dagritme en spelmateriaal heel precies afstemmen.

onze tarieven

In deze tijd hebben veel mensen een eigen invulling van hun tijd. Sommige mensen werken voltijds, anderen zijn freelance of hebben een deelbaan, doen aan thuiswerken of runnen een eigen bedrijf… Iedereen heeft zijn persoonlijke bezigheden en dagindeling. Smallsteps wil daar zoveel mogelijk bij aansluiten. Wij bieden ouders een aanbod aan verschillende kinderopvangpakketten. Hiernaast een overzicht.

Onze locatiemanager denkt graag met u mee over uw wensen als het gaat om opvang en welk beschikbaar pakket daarbij het beste past.

     bereken je kosten

KDV Tarieven2016
Standaarduurtarief KDV€ 7,23
schoolwekenpakket€ 8,32
even / oneven€ 7,59
flexibele opvang€ 7,95
halve dagopvang€ 7,23

Onze flexibele pakketten zijn in overleg af te nemen.

toeslag kinderopvang

Ouders die gebruik maken van kinderopvang komen in veel gevallen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang en wordt uitgekeerd door de Belastingdienst.

Lees alles over toeslag kinderopvang

openingstijden kinderdagverblijf

Maandag07.3018.00
Dinsdag07.3018.00
Woensdag07.3018.00
Donderdag07.3018.00
Vrijdag07.3018.00

op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Eerste kerstdag
  • Tweede kerstdag
  • Nieuwjaarsdag
  • Tweede paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede pinksterdag

extra opvang

Het is mogelijk dat u een dag wilt ruilen of uw kind(eren) extra naar de opvang wilt laten gaan. Overleg de mogelijkheid met de pedagogisch medewerker of locatiemanager.